Житомирський психдиспансер переїхав у обласну психіатричну лікарню

Житомирський психдиспансер переїхав у обласну психіатричну лікарню

  Консультативне відділення з надання психіатрично-консультативних послуг, яке раніше знаходилося на вулиці Домбровського у Житомирі, переїхало до обласної психіатричної лікарні.

  Про це Суспільному розповів керівник обласного медичного спеціалізованого центру Максим Кутишенко. За його словами, переїзд надав відділенню можливість надавати комплексні медичні послуги, проте пацієнти скаржаться на транспортні незручності.

  "Коли медична допомога надається комплексно, в одному закладі, при наявності лабораторій, додаткових методів досліджень, які тут є, а в Житомирі їх не було, я вважаю, що якість допомоги значно краща", – розповів Кутишенко.

 Переїзд консультативного відділення з вулиці Домбровського до приміщення обласної психіатричної лікарні відбувся наприкінці квітня. Завідуючий відділенням Генріх Сенкевич каже, що зараз іде облаштування приміщення. Прийом пацієнтів не припиняється.

  "Весь склад диспансерного відділення з вулиці Домбровського перейшов сюди, – каже Сенкевич. – Ті ж лікарі, ті ж співробітники, сестри проводять прийом, надають послуги. Ми не спостерігаємо зменшення кількості відвідувань".

  Дитяче відділення диспансеру тепер також розміщене у приміщенні лікарні. Консультації дітям та їх батькам надають у Центрі психічного розвитку.

  "Кабінет логопеда також з диспансерного відділення переїхав сюди. Після об'єднання стаціонару з диспансерним відділенням наша служба прийняла завершену систему", – сказала очільниця Центру психічного розвитку дітей Тетяна Шевченко.

   Житомирянка Надія раніше отримувала консультації у відділенні на вулиці Домбровського. 17 травня жінка вперше приїхала до обласної психіатричної лікарні на Бердичівському шосе і каже, що діставалася сюди маршруткою.

  "Лікарі хороші. Все добре у плані лікування. Добре було там, дістатися було легше. Сьогодні я тут вперше. Але було б краще, якби відділення знаходилося в Житомирі. Туди дістатися легше, там уся транспортна інфраструктура", – розповіла житомирянка.

   Максим Кутишенко не виключає, що для диспансеру можуть знову знайти приміщення у центрі Житомира.

  "Нам надходили багаторазові звернення від жителів міста, щоб залишити прийом у центрі Житомира. Це питання вивчається, воно не закрите, а в процесі довивчення", – каже Кутишенко.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework