​З 1 червня на вулицях Житомира з’являться інспектори з паркування: коли розпочнуть штрафувати і як це робитимуть по-новому

​З 1 червня на вулицях Житомира з’являться інспектори з паркування: коли розпочнуть штрафувати і як це робитимуть по-новому

  У Житомирі з 1 червня у тестовому режимі почнуть роботу інспектори з паркування, які фіксуватимуть порушення ПДР у частині зупинки й стоянки, а також матимуть повноваження одразу виписати штраф. Однак у червні інспектори не штрафуватимуть, а лише попереджуватимуть водіїв.

  Загалом у місті працюватиме 5 інспекторів з паркування, за кожним буде закріплена певна територія, - йдеться у сюжеті zhitomir.info.

  Про це під час пресконференції 17 травня розповів заступник міського голови Олександр Шевчук.

  «Інспектори обладнані сертифікованим обладнанням, яке в тестовому режимі нам надала компанія, яка займається на цьому ринку. Це планшет, який має фіксувати порушення і є доказовою базою в судах, принтер, який друкує повідомлення, та нагрудна камера, яка показує, де знаходиться інспектор і як він відпрацьовує, для того, щоб уникнути усіх негараздів з нашими порушниками. Що будуть робити інспектори? Перше - виявлення правопорушення у частині «стоянка, зупинка заборонена». Далі сертифікованим приладом інспектор фіксує це порушення. Після фіксації йде підтвердження, що це дійсно порушення відповідає ПДР, правилам паркування чи стоянки, запускає в друк і отримує повідомлення з принтера. Повідомлення буде такого зразку: повідомлення, де описано, що порушив водій, який штраф, де його можна сплатити. У нас є код, відсканувавши його можна одразу потрапити на сайт муніципальної інспекції. Посилання розміщено на сайті міської ради, де можна ввести координати номера свого авто і побачити, чи є у вас правопорушення чи ні. Під час тестового режиму буде діяти це програмне забезпечення в частині, що водій може зайти за номером авто і визначити, чи є у нього правопорушення. Після того, як інспектор отримав дозвіл на друк повідомлення, і дійсно виявлено, що це правопорушення підпадає під статтю, адміністратор обробляє його в невеличкому кол-центрі. Адміністратор - це теж працівник муніципальної інспекції Житомира й надалі він формує постанову і відправляє порушнику», - розповідає заступник міського голови Олександр Шевчук.

  Одразу після пресконференції журналістам показали, як інспектори з паркування виписуватимуть штрафи порушникам.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework