У Бердичеві незаконний гральний заклад облаштували у кафе

У Бердичеві незаконний гральний заклад облаштували у кафе

  Бердичівською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом організації та проведення азартних ігор без відповідної ліцензії та організації і функціонування закладу з метою надання доступу до азартних ігор, які проводяться в мережі Інтернет (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

  У ході досудового розслідування, 20.05.2021, у місці функціонування незаконного грального закладу, розташованого у приміщенні кафе, на першому поверсі житлового будинку, що по вул. Одеській, у мікрорайоні Червона Гора міста Бердичева, правоохоронцями проведено санкціонований обшук.

  Під час обшуку виявлено та вилучено комп’ютерну техніку (монітори, системні блоки, комплектуючі), грошові кошти, чорнові записи, що відображають незаконне надання доступу до азартних ігор тощо.

  Адміністратор грального закладу, яка була присутня під час проведення обшуку, від будь-яких пояснень відмовилася. Наразі відомо, що орендоване для незаконної діяльності приміщення належить бердичівлянину, приватному підприємцю.

  Досудове розслідування, яке проводить Бердичівський відділ поліції, триває, встановлюються обставини скоєння злочину та причетність до нього інших осіб. Також готується клопотання про накладення арешту на вилучену техніку та грошові кошти.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework