«Політика путіна» сприятиме розвитку нашої держави та звільнить Україну від «націоналістичних рухів»: у Житомирі СБУ викрила заступницю директора ліцею на виправдовуванні російської збройної агресії

«Політика путіна» сприятиме розвитку нашої держави та звільнить Україну від «націоналістичних рухів»: у Житомирі СБУ викрила заступницю директора ліцею на виправдовуванні російської збройної агресії

  У Житомирі співробітники СБУ викрили чергову прихильницю рашизму, яка публічно підтримувала так звану «політику путіна» та вважала так звану «спеціальну військову операцію рф» правильною і «спровокованою» владою України.

  Нею виявилася заступниця директора одного з міських ліцеїв з навчально-виховної роботи.

  Досудовим розслідуванням встановлено, що у розмовах зі своїми колегами-педагогами прибічниця російської навали неодноразово вітала рішення президента рф путіна про повномасштабне вторгнення рашистських військ в Україну.

  Крім того, у березні та квітні поблизу розбомбленої російськими військами школи у Житомирі жінка привселюдно звинувачувала у її знищенні владу України та українських захисників.

  Заступниця директора ліцею відверто повторювала російські лозунги про те, що «на нас ніхто не нападав» та «скоро все закінчиться і росія, білорусь та Україна будуть три братні народи, об’єднані разом».

  Також жінка стверджувала, що території Криму і Донбасу ніколи й не були українськими – вони належать росії «по праву».

  Посадовиця публічно заявляла, що прихід представників рф до влади в Україні піде виключно на користь нашій державі та її жителям – нібито значно підніме її економічний, освітній і медичний потенціали.

  За матеріалами СБУ слідчі ДБР повідомили прибічниці рашистів про підозру за ч.1 ст.436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

  Заходи з документування протиправної діяльності здійснили співробітники Управління СБ України в Житомирській області у співпраці зі слідчими ТУ ДБР за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework