За матеріалами СБУ у Житомирі судитимуть ще одну зрадницю-колаборантку із Луганщини

За матеріалами СБУ у Житомирі судитимуть ще одну зрадницю-колаборантку із Луганщини

  Співробітники СБУ зібрали докази державної зради ще однієї колаборантки із Луганщини, яка сприяє ворогу в організації документообігу псевдодержавного окупаційного органу виконавчої влади.

  Зловмисницею виявилася 43-річна уродженка рф - жителька Луганської області, яка з перших днів повномасштабного вторгнення підтримала російських загарбників та запропонувала їм свої «послуги».

  Після окупації Станиці Луганської у квітні минулого року вона добровільно погодилася «служити новій владі» у штаті нелегітимного органу – структурного підрозділу районного управління юстиції міністерства юстиції терористичної організації «лнр».

  Жінка за власним бажанням обійняла посаду «провідного документознавця відділу судових приставів». Ця фейкова державна структура створена імітувати турботу країни-агресора про населення окупованих територій України.

  До посадових обов’язків новоспеченої «чиновниці» входить облік кореспонденції та звернень фізичних і юридичних осіб, оформлення незаконних виконавчих проваджень тощо.

  На підставі зібраних СБУ доказів фігурантка обвинувачується у:

- державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч.2 ст.111 КК України),

- добровільному зайнятті посади, не пов’язаної з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, у незаконних органах влади, створених на тимчасово окупованій території (ч.2 ст.111-1 КК України).

  Матеріали справи скеровано до Корольовського районного суду м.Житомира.

  Фігурантці загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув’язнення з конфіскацією майна або без такої.

  Наразі ворожа посібниця переховується від правосуддя на тимчасово окупованій території. Її оголошено у розшук.

  Досудове розслідування проводили слідчі Управління СБУ в Житомирській області за оперативного супроводу Державної прикордонної служби України і Департаменту військової контррозвідки СБ України та за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework