#Плічопліч: Ми жили прекрасно, доки сюди не прийшли російські окупанти, — Наталія з Трифонівки на Херсонщині

#Плічопліч: Ми жили прекрасно, доки сюди не прийшли російські окупанти, — Наталія з Трифонівки на Херсонщині

  «Хто вам дозволяв так гарно жити?» — таке послання залишили по собі російські окупанти у селі Трифонівка на Херсонщині після того, як їх вигнали звідти ЗС України.

  Деокуповані населені пункти Херсонщини зазнали значних пошкоджень та руйнувань внаслідок обстрілів з боку російських окупантів. Їх жителі, дочекавшись звільнення, попри все прагнуть відновити рідні домівки та вулиці.

  Наталія з Трифонівки розповідає, що будинок, який будували всією сім’єю, окупанти знищили маже вщент.

«Важко звикнути до цих руйнацій. Кожен день виходиш, дивишся на все це і дуже тяжко. Я постійно питаю в себе: за що нас вбивають? Кому ми щось погане зробили? Ми ні на кого не нападали, ні в кого нічого не забирали, нікого не вбивали. Нехай би матері та дружини росіян побачили, яку “красу” тут наводять їх хлопчики. Вони як покинули село, то на дорозі написали: хто вам дозволяв так гарно жити? Український народ працелюбний. Нехай вони в себе роблять, і в них все буде», — емоційно розповідає Наталія про окупацію росіянами Трифонівки.

  Будинок Наталії зазнав значних руйнувань: знищено дах будинку, стіни, крім того, все що було в будинку — згоріло під час пожежі. Одна жінка все одно не опускає руки та чекає допомоги від будівельників Житомирщини, яка стала учасником проєкту відновлення громад Херсонщини під назвою «Пліч-о-пліч». Наразі над відновленням села Трифонівка Великоолександрівської громади 11 будівельних бригад з Житомирщини.

  Відновлюємо Україну разом!

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework