Соціальна сфера Житомирщини та Київщини активно готується до прийдешнього опалювального сезону

Соціальна сфера Житомирщини та Київщини активно готується до прийдешнього опалювального сезону

  Передусім, школи, садочки, лікарні, амбулаторії, спортивні центри, заклади соціального захисту та адміністративні центри поступово закуповують дрова та паливну деревину в філіях «ДП Ліси України». Відзначимо, що першість по поставці дров для соціальної сфери займають лісові господарства на Житомирщині, надавши майже 16 тисяч кубометрів дров.

  Наразі закладами соціальної сфери двох областей вже укладено угоди на постачання 25 тисяч кубометрів дров та паливної деревини, з них поставлено – майже 21 тисяча. Разом з тим, лісові господарства активно нарощують обсяги виробництва та постачання паливної деревини. Загалом протягом опалювального сезону, філіями Столичного лісового офісу планується заготовити понад 65 тисяч кубометрів паливних дров для соціальних закладів й установ.

  Зокрема лідерами із забезпечення дров’яної деревини для соціальної сфери є:

  • філія «Коростенське лісомисливське господарство»;
  • філія «Звягельське лісове господарство»;
  • філія «Овруцьке спеціалізоване лісове господарство»;
  • філія «Бердичівське лісове господарство»;
  • філія «Димерське лісове господарство»;
  • філія «Іванківське лісове господарство».

  Водночас ми закликаємо територіальні громади якнайшвидше законтрактувати необхідні обсяги деревини на наступний опалювальний сезон. Адже це дозволить своєчасно підготуватися до зими та уникнути дефіциту палива. Також звертаємось до закладів соціальної сфери – пришвидшити процедури закупівель дров, аби встигнути отримати їх до початку перших холодів.

  Отже, громади Житомирщини і Київщини активно готуються до зими, закуповуючи значні обсяги паливної деревини у ДП «Ліси України». Це в кінцевому результаті дозволить забезпечити комфортну температуру та надійне й безперебійне постачання тепла до кожного класу, медичних палат, кімнат для реабілітації і підтримки здоров’я та тимчасового житла для переселенців.

  За інформацією пресслужби ДП “Ліси України”

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework