#Плічопліч: Будівельники з Житомирщини відбудовують село Трифонівка Херсонської області

#Плічопліч: Будівельники з Житомирщини відбудовують село Трифонівка Херсонської області

  Будівельники з Житомирщини в рамках проєкту “Пліч-о-пліч”, ініційованого Президентом Володимиром Зеленським, відбудовують село Трифонівка Херсонської області.

  Упродовж двох місяців десять бригад з Житомирської області працюють у населеному пункті, зосереджуючись на відновленні пошкоджених будинків та покрівель перед настанням холодів.

  На вулицях Вільна, Миру, Степова, Підстанційна й Зелена будівельники відремонтували  будинки, що зазнали пошкоджень через дії російської армії. Також завдяки майстерності будівельників, проводиться демонтаж зруйнованих дахів та відновлення покрівель. Для цього у село постачаються необхідні будівельні матеріали – шифер, брус та інші. Основна мета команди – завершити роботи до настання дощів та холодів.

  Місцеві мешканці висловлюють щиру вдячність за відновлення своєї рідної місцевості.

“Наша головна мета – завершити роботи до початку сезону дощів і холодів. Будівельники працюють на повну потужність: відновлюють покрівлі, роблять капітальний ремонт фасадів житлових будинків, здійснюють їх утеплення та оздоблення. Також ми здійснюємо заміну вікон і дверей у пошкоджених будинках”, – зазначив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

  Житомирські будівельники разом з місцевими жителями демонструють стійкість і важливість взаємодопомоги у темні часи війни.

  Разом ми сильні!

  Разом ми переможемо!

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework