Віталій Бунечко: Тренінгово-ресурсний центр щодо впровадження універсально-прогресивної моделі патронажу – це початок нового етапу реалізації проєкту ЮНІСЕФ на Житомирщині

Віталій Бунечко: Тренінгово-ресурсний центр щодо впровадження універсально-прогресивної моделі патронажу – це початок нового етапу реалізації проєкту ЮНІСЕФ на Житомирщині

  29 серпня у Житомирі, на базі Житомирського медичного інституту відбулося відкриття першого в Україні тренінгово-ресурсного центру із впровадження універсально-прогресивної моделі патронажу за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

  Участь у заході взяв начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, заступниця голови офісу Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Веера Мендонка, а також керівниця крос-секторального проєкту ЮНІСЕФ у Житомирській області Маргарита Сіранчук.

  Тренінгово-ресурсний центр дозволить запровадити окрему освітню програму щодо впровадження універсально-прогресивної моделі патронажу. Саме тут навчатимуть медиків універсально-прогресивній моделі патронажу та наочно демонструватимуть, як взаємодіяти із родиною в домашніх умовах.

  Патронажна медсестра вдома, у звичному середовищі, повинна вміти проконсультувати батьків із різних питань щодо здоров’я та розвитку їх дитини, та виявити можливі ризики для здоров’я та життя дитини.

  Даний тренінгово-ресурсний центр щодо впровадження універсально-прогресивної моделі патронажу – це початок нового етапу в реалізації проєкту ЮНІСЕФ. Загалом проєктом буде охоплено 11 областей України.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework