Віталій Бунечко провів нараду щодо подальшого посилення захисту об’єктів критичної інфраструктури Житомирщини від терористичних ударів російських окупантів

Віталій Бунечко провів нараду щодо подальшого посилення захисту об’єктів критичної інфраструктури Житомирщини від терористичних ударів російських окупантів

  Сьогодні начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко провів нараду щодо подальшого посилення захисту об’єктів критичної інфраструктури Житомирщини від терористичних ударів російських окупантів.

  На засіданні було обговорено питання щодо актуалізації поточних потреб у техніці та будівельних матеріалах для забезпечення належного рівня захисту. Представники влади прийняли рішення про максимальне скорочення термінів виконання робіт з метою підвищення готовності до можливих загроз.

  Окрема увага була приділена створенню робочої групи, яка буде працювати в режимі 24/7 для обміну інформацією і координації дій. Це дозволить оперативно реагувати на будь-які потенційні загрози й забезпечити ефективну взаємодію між усіма відповідальними службами та організаціями.

  Напередодні зими забезпечення належного рівня усіх складових захисту таких об’єктів – інженерного, фізичного, протиповітряного – є одним з пріоритетів.

«Всі ми знаємо на досвіді минулої зими, чого намагається досягти ворог. Тоді ми продемонстрували здатність разом вирішувати надскладні завдання в екстремальних умовах. Тож зараз маємо зробити все, щоб мінімізувати можливі негативні наслідки повітряних атак на критичну інфраструктуру області», – зазначив Віталій Бунечко.

  Житомирська ОВА продовжують активно працювати над зміцненням обороноздатності та забезпеченням захисту об’єктів, що мають стратегічне значення для області.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 05/10/2023

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework