Наталія Остапченко провела чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

Наталія Остапченко провела чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

  Сьогодні, 10 листопада, перша заступниця начальника Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Остапченко провела чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Житомирській ОВА.

  Головним завданням Координаційного центру є створення надійного механізму допомоги населенню та координації її надання для цивільного населення під час надзвичайних подій.
  З метою оптимального охоплення населення області відповідні Центри створені при 4 районних військових адміністраціях та у кожній територіальній громаді області.

  На порядок денний засідання винесли питання про поліпшення рівня ментального здоров’я населення засобами фізичної культури і спорту, молодіжної політики та національно-патріотичного виховання та про виконання Всеукраїнської програми ментального здоров’я комунальним закладом «Обласна бібліотека для дітей та юнацтва» Житомирської обласної ради та про підготовку презентації роботи Координаційного центру.
  Як наголосила Наталія Остапченко, у межах роботи Координаційного центру при обласній військовій адміністрації вже розглянуто чимало актуальних питань життєдіяльності громад області, передусім – у сфері ментального здоров’я.
  
«Наразі нам необхідно презентувати результати нашої роботи. Саме тому ми маємо підготувати зведену презентацію, яку ми представимо на семінарі з обговорення основ ветеранської політики та результатів загальнонаціонального опитування ветеранів», — підкреслила Наталія Остапченко.
  
  За результатами засідання напрацьовано відповідне протокольне рішення.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework