41 добу під завалами, знищуючи окупантів - Владислав Молодих з 71-ї бригади ДШВ

41 добу під завалами, знищуючи окупантів - Владислав Молодих з 71-ї бригади ДШВ

  Військовослужбовець 71-ї бригади ДШВ Владислав Молодих 41 добу провів відбиваючись від ворога у заваленому підвалі на бойових позиціях. Без зв’язку, їжі, води та при мінусовій температурі. Сюжет про героя оприлюднила служба зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ ЗС України.

  Попри надзвичайно важкі умови та складну бойову ситуацію росіяни не змогли вибити наших військових з позиції, а згодом побратими прийшли на допомогу та врятували їх. Це одна з історій українського спротиву, які можуть стати основою для голлівудських блокбастерів.

  Росіяни постійно штурмували наших бійців, закидали гранатами, а дрони були скрізь. Один росіянин спробував підійти максимально близько до підвалу, але Владислав знищив його біля входу. Згодом вдалося знищити ще мінімум шістьох. росіяни постійно кричали, щоб здавався. Але в полон здаватися українець не планував і відстрілювався до останнього.
  
Останні два тижні були найважчими. Сухпайки закінчились. Але найбільше хотілося пити. Тож довелося розтоплювати сніг. Так і вижив. Кілька тижнів Владислава вважали зниклим безвісти.
Коли побратими евакуювали героя в безпечне місце, він одразу подзвонив мамі.

  Головне, каже Владислав, – ніколи не здаватися. Все можна пережити.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework