×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині запустили нову лінію з утилізації пестицидів I-III класу небезпеки

ТОВ "Еко Нова" запустило лінію з утилізації пестицидів I-III класу небезпеки

n 2306154899потужністю 200-300 тонн на місяць.

На підприємстві запевняють, що при високій температурі під час виробничого процесу шкідливі речовини - оксиди та діоксиди – зникають,  передає УНІАН.

На Житомирщині у Баранівці на першому в Україні заводі з утилізації пестицидів запустили нову лінію. Про це кореспонденту УНІАН повідомили у Баранівській райдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, ТОВ "Еко Нова" запустило лінію з утилізації пестицидів I-III класу небезпеки потужністю 200-300 тонн на місяць.

Вказане підприємство займається переробкою тари з-під агрохімікатів (засобів захисту рослин), надаючи послуги з утилізації щомісяця приблизно на 1,5 млн грн.

"Разом з новою лінією тепер тут встановлені дві сучасні виробничі лінії з переробки. У модернізацію устаткування власники спрямували до 15 млн грн інвестицій, застосували унікальні англійську та вітчизняну технології з утилізації", - йдеться у повідомленні.

На підприємстві запевняють, що при високій температурі під час виробничого процесу шкідливі речовини - оксиди та діоксиди - зникають.

"Котельня ТОВ розташована у 500-метровій промисловій санітарній зоні, де житлові будинки відсутні. Нині тут працюють 25 осіб. Середня заробітна плата становить 3 тис грн. підприємство - сумлінний платник податків, боргів до жодних фондів не має",- запевняють у райдержадміністрації

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework