×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Києві на хабарі впіймали податківця із Житомирщини

Під час затримання порушник намагався втекти на власному автотранспорті.

n 0709155695Головне управління власної безпеки Державної фіскальної служби затримало  посадову особу вищої керівної ланки податкової міліції Житомирської області під час отримання хабаря. Викрити злочин допоміг громадянин, який звернувся з заявою про вимагання грошей.

Як повідомляє прес-служба ДФС, 4 вересня у м. Києві працівниками Головного управління власної безпеки у взаємодії із співробітниками СБ України було затримано на "гарячому" посадовця під час отримання ним хабара у сумі 3 тис. доларів США. Вказаний хабар службовець отримав у якості щомісячної плати за не перешкоджання зовнішньоекономічній діяльності суб’єкта господарювання, а також його "захисту" від інших правоохоронних  та контролюючих органів".

Хабарник планував отримувати платню за свої "послуги" і в майбутньому. Під час затримання він спробував втекти від правоохоронців.

"Правоохоронці були вимушені здійснювати переслідування злочинця. Проте, внаслідок скоординованих дій співробітників власної безпеки ДФС та СБУ злочинця затримано, кошти у сумі 3 тис. доларів США виявлено та вилучено", - повідомляє прес-служба.

Після обшуків офісу та квартири хабарника, у нього вилучили ще 4,3 тисячі доларів та 5 тисяч гривень.

За результатами перевірки прокуратурою м. Київ розпочато кримінальне провадження за ст. 368 КК України "прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою". Наразі підозрюваному призначили заставу у сумі 3 млн гривень.

Нагадаємо, раніше за корупцію затримали першого заступника голови слідчого управління Генеральної прокуратури Володимира Шапакіна та заступника прокурора Київської обл. Олександра Корнійця. При обшуку у них знайшли близько 500 тисяч доларів, а також дорогоцінності. За фактом порушення відкрито кримінальне провадження. 

Последнее изменение Понедельник, 07/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework