×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новограді-Волинському чоловік на вокзалі пограбував військового

У 53-річного підозрюваного міліціонери вилучили речі військового, викрадені на місцевому вокзалі, а з кишені – наркотичний засіб.

n 0709155697Розпочато розслідування одразу за двома фактами протиправних діянь.

Як повідомляють у прес-службі УМВС України у Житомирській області, 5 вересня до чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся 46-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що він мобілізований до лав Збройних сил України та збирався у службове відрядження. Однак на місцевому залізничному вокзалі у нього викрали дорожню сумку з форменим одягом та іншими речами вартістю близько 2 тисяч гривень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Провівши низку оперативних заходів, правоохоронці встановили особу та затримали злодія. Ним виявився 53-річний раніше судимий за майнові злочини місцевий житель.

Під час проведення у присутності свідків огляду чоловіка, у нього вилучили викрадену сумку з речами. А в кишені його сорочки міліціонери виявили паперовий згорток з рослинною речовиною, зовні схожою на наркотичний засіб. Затриманий пояснив, що це конопля для його особистого вжитку.

Викрадене майно правоохоронці повернули власнику. А вилучену речовину направили  на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

- Інформацію про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Триває досудове розслідування, - коментує начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Рябошапка.

n 0709155697 1

Последнее изменение Понедельник, 07/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework