У Житомирі стартували дводенні велозмагання "Поліська осінь": найстаршому учаснику – 75 років

У Житомирі стартували дводенні велозмагання "Поліська осінь": найстаршому учаснику – 75 років

  30 жовтня у Житомирі стартували дводенні велоперегони "Поліська осінь", учасники змагаються у 15 вікових групах: найстаршому – 75 років. До змагань мали можливість долучитися спортсмени і аматори спорту.

   Різниця у віці між деякими учасниками складала 67 років, - розповідає suspilne.media.

  Найстаршому учаснику велоперегонів Михайлу Кучевському виповнилося 75 років. Щодня він на своєму двоколіснику продовжує тренуватися і присідає на розминці 100 разів:

  "Для мене ці старти – наче продовження молодості. Минулого року я переміг на "Київській сотці" – тобто, проїхав 100 кілометрів на час. До цих змагань готувався щосуботи. Ми тренуємося, і на роботу я їжджу теж на велосипеді".

  Чемпіон України Петро Троп – також переможець "Київської сотки". Каже, що не уявляє свого життя без велоспорту. Велозмагання для нього – це випробування на міцність та силу волі.

  "На трасі дуже хороші підйоми, – розповів Суспільному ще один учасник велокросу Юрій Янчиков. – Дехто виходить пішки, а ми виїжджаємо. Досить великий швидкісний режим, але ми долаємо. Це важливо – не впасти і пройти трасу без травм".

 
 

  Для майстрині велосипедного спорту Діани Пастух, яка в змаганнях бере участь щороку і при цьому перемагає, велоспорт – це не лише можливість перевірити себе на підйомах та спусках, а й спосіб тримати себе у формі.

  Голова Житомирської обласної федерації велосипедного спорту Іван Дорошук у коментарі кореспондентам Суспільного розповів, що учасники приїхали на змагання з різних міст вже вшосте. За його словами, організатори щоразу намагаються зробити трасу комфортною і для спортсменів, і для ветеранів.

 

Автор: Сергій Богінський

Камера: Віктор Підвисоцький

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework