Як обрати майбутню професію випускникам?

28 квітня представники Житомирського центру зайнятості і викладачі Комп’ютерної Академії ШАГ провели заняття з профорієнтації для старшокласників Озерненської та Новогуйвинської гімназій.

В процесі заходу учні прослухали лекцію щодо вибору професії та ознайомилися з переліком найбільш популярних, на сьогодні, спеціальностей в Україні. Окремим аспектом лекції була можливість пройти тест для визначення виду діяльності, що підійде учням за їх темпераментом. Майбутнім абітурієнтам було надано інформацію про ситуацію на ринку праці України. Як показало опитування, більшість ще не визначилися з професією, але комп'ютерні технології цікавлять майже кожного. Зважаючи на стрімкий розвиток технологій, це позитивний показник для успішного майбутнього нашої держави.

"На жаль, сьогоднішня система освіти недостатньо адаптована до вимог ринку праці. Підтвердженням цього, є значне число випускників, які звертаються до служби зайнятості для пошуку роботи", - коментує фахівець центру зайнятості Житомира. Система освіти Академії ШАГ навпроти - сучасна й розроблена викладачами-практиками. Окрім цього, першочерговим для Академії вже багато років залишається працевлаштування своїх випускників. "Організовуючи подібні заходи, ми прагнемо допомогти молоді зробити правильний вибір. Приємно бачити, що діти цікавляться IT-сферою і ми з радістю допоможемо зробити перший крок до мети! Академія запрошує всіх бажаючих пройти безкоштовне тестування на рівень знання ПК і отримати консультацію від наших викладачів з будь-яких питань!" - Наголосили в кінці заходу спікери.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 03/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework