Двоє юнаків з Житомирщини стали лауреатами Всеукраїнської акції “Герой-рятувальник року”

  У день професійного свята – Дня рятівника – у Львівському університеті безпеки життєдіяльності відбулося нагородження лауреатів Всеукраїнської акції “Герой-рятувальник 2020 року”. 

 

  Десять сміливих та небайдужих українців отримали від Президента України Володимира Зеленського цінний подарунок та диплом лауреата Акції від Голови ДСНС Миколи Чечоткіна.

  Про це повідомляє Управління ДСНС України у Житомирській області.

  Приємно відзначати, що у десятці народних героїв країни – двоє представників Житомирської області. Дев’ятикласник із с. Дружбівка Коростенського району Віктор Іващенко взимку під час пожежі в житловому будинку врятував 88-річну бабусю, яка самостійно не пересувалася. Студент другого курсу Вадим Невмержицький із с. Дівошин Овруцького району врятував влітку двох неповнолітніх дівчат, що тонули в річці його населеного пункту.

  Юнаки вперше побували у західній столиці країни, побачили наживо Президента України та Голову ДСНС. Цей день вони запам’ятають на все життя та розповідатимуть своїм дітям про найзахопливішу пригоду своєї юності. Емоції від заходу вже надихають їх на подальші звершення.

03

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework