Житомиряни за рік передали у війська понад сто одиниць бронетехніки

Житомиряни за рік передали у війська понад сто одиниць бронетехніки

  Державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод» (ЖБТЗ) виконало державне оборонне замовлення поточного року і передало Міністерству оборони України понад 100 одиниць відремонтованої та модернізованої бронетехніки.

   Про це повідомляє пресслужба Державного концерну «Укроборонпром».

  Згідно з умовами договору, бойові машини пройшли повний цикл капітального та регламентного ремонту. Зокрема, відновлено боєздатність усіх систем та агрегатів, замінено несправні прилади, перевірено роботу озброєння тощо.

  Крім того, на БМП встановлено сучасні навігаційні системи, оптичні прилади та приціли вітчизняного виробництва, а також фари інфрачервоного випромінювання та освітлювальні фари з сучасними діодними лампами.

  Варто додати, що цьогоріч ЖБТЗ розпочав оснащувати вітчизняну бронетехніку гусеничними стрічками виробництва Харківського заводу імені В.О. Малишева.

  Крім того, житомирське підприємство опанувало і власне виробництво гусениць – раніше така продукція постачалася лише з-за кордону та з постачанням виникали проблеми. Перша партія машин із гусеничними стрічками ЖБТЗ була передана у війська в серпні. Ця техніка працює без жодних нарікань.

  Наразі в рамках програми імпортозаміщення Житомирський бронетанковий завод виробляє не тільки власні гусениці, а й багато інших комплектуючих для вітчизняної техніки.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework