Громади Житомирщини отримали 12,3 млн грн. для розвитку закладів освіти

Громади Житомирщини отримали 12,3 млн грн. для розвитку закладів освіти

  Громади Житомирщини отримали сертифікати від АМУ на обладнання шкільних кабінетів сучасним програмним забезпеченням у рамках проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності» на загальну суму 12,3 млн.грн.

  Вручення відбулося під час форуму «Децентралізаційна реформа: фундамент є, будуємо стіни!», організованого Житомирським РВ АМУ 22 травня 2021 року.

  «Важливим інструментом розвитку громад є залучення позабюджетних коштів. З лютого 2021 року Асоціація міст України спільно з ГО «Центр освітніх реформ «Наші Діти» розпочала реалізацію Всеукраїнського проєкту з подолання цифрової освітньої нерівності «Інноваційний прорив». Більша частина громад-членів АМУ уклали відповідні Меморандуми і серед них відбулося жеребкування для отримання подарункових сертифікатів», - повідомила виконавча директорка Житомирського РВ АМУ Тетяна Кухарська.

  Засновниця ГО «Центр освітніх реформ «Наші діти» та координатор проекту АМУ «Інноваційний прорив» Лариса Почечун розповіли про проект та вручили сертифікати переможцям:

  • Житомирська міська рада - сертифікат на суму 4 мільйони 300 тисяч гривень для обладнання сучасними електронними ресурсами 15 кабінетів початкової освіти НУШ, 15 кабінетів математики, 15 кабінетів для інклюзивного навчання, 15 закладів дошкільної освіти.
  • Чоповицька селищна рада - сертифікат на суму 1 мільйон 250 тисяч гривень для обладнання сучасними електронними ресурсами 10 кабінетів початкової освіти НУШ та 5 кабінетів математики.
  • Новогуйвинська селищна рада - сертифікат на суму 1 мільйон 250 тисяч гривень для обладнання сучасними електронними ресурсами 10 кабінетів початкової освіти НУШ та 5 кабінетів математики.
  • Гришковецька селищна рада - сертифікат на суму 1 мільйон гривень для обладнання сучасними електронними ресурсами 8 кабінетів початкової освіти НУШ та 4 кабінетів математики.
  •  Пулинська селищна рада - сертифікат на суму 1 мільйон гривень для обладнання сучасними електронними ресурсами 8 кабінетів початкової освіти НУШ та 4 кабінетів математики.
  • Семенівська сільська рада - сертифікат на суму 1 мільйон гривень для обладнання сучасними електронними ресурсами 8 кабінетів початкової освіти НУШ та 4 кабінетів математики.
  • Бердичівська міська рада - сертифікат на суму 1 мільйон 500 тисяч гривень для обладнання сучасними електронними ресурсами 5 кабінетів початкової освіти НУШ, 5 кабінетів математики, 5 кабінетів для інклюзивного навчання, 5 закладів дошкільної освіти.
  • Баранівська міська рада - сертифікат на суму 1 мільйон гривень для обладнання сучасними електронними ресурсами 8 кабінетів початкової освіти НУШ та 4 кабінетів математики.

  Мета проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності», який Асоціація міст України реалізовує в межах Меморандуму з Міністерством цифрової трансформації – сприяння підвищенню рівня надання освітніх послуг в громадах. Цифрова трансформація освіти дозволить місцевому самоврядуванню впровадити навчальні та інформаційні програми та курси, освітні проекти, спрямовані на підвищення рівня цифровізації в громадах.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework