#плічопліч: Житомирщина приєдналася до відкриття ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». ФОТО. ВІДЕО

#плічопліч: Житомирщина приєдналася до відкриття ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». ФОТО. ВІДЕО

  05 лютого, у Житомирі відбулося урочисте відкриття ІІ етапу змагань зі спортивного орієнтування. Цей захід став частиною наймасштабнішого спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який зібрав понад 100 учасників, готових демонструвати свою спритність, витривалість та командний дух.

  Учасниками забігу стали Клуб спортивного орієнтування «Коростишів» та курсанти Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова.

  Також до спортивних змагань доєдналися начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, генерал начальник Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова Олексій Шевченко та амбасадорка проєкту відома спортсменка Юлія Єлістратова. Вони не лише висловили свою підтримку молодим спортсменам, а й активно долучилися до заходу.

«Вітаю усіх з відкриттям ІІ етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Спорт — це наша надія на майбутнє. Я безмежно радий, що юні спортсмени Житомирської області долучаються до таких проєктів, як «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Адже це показує нашу жагу до перемоги. Будучи разом, ми зможемо побудувати наше майбутнє», — зазначив Віталій Бунечко.

  Початок змагань ознаменувався урочистим виконанням гімну проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», що стало символом єднання та незламності духу учасників. Юлія Єлістратова, як амбасадорка проєкту, провела розминку, запалюючи ентузіазм та мотивацію серед спортсменів і вболівальників.

«Спорт дійсно відіграє значну роль у формуванні особистості, впливаючи на фізичний стан, психічне здоров’я, а також розвиток соціальних навичок і характеру. У США спорт є невіднятною частиною культури, яка сприяє розвитку лідерства, взаємодопомоги, наполегливості та відданості. Заняття спортом також вчать цінності та дисципліни, які можуть бути застосовані у повсякденному житті та професійній діяльності», — наголосила амбасадорка проєкту.

  Активна розминка допомогла учасникам підготуватися до змагань й створила неповторну атмосферу згуртованості.

  Попри складні погодні умови, кожна команда продемонструвала виняткову наполегливість й чудові результати. Їхні зусилля та координація стали яскравим прикладом того, як спорт здатен об’єднувати людей, виховувати в них силу волі та прагнення до перемог.

  По завершенню спортивні команди зробили спільні фото з амбасадоркою проєкту Юлією Єлістратовою, головою Федерації спортивного орієнтування Житомирської області Ірині Трухній, тренером клубу «КСО Коростишів» Ігорем Контару.

  Довідково. Проєкт «Пліч-о-пліч» в першому сезоні охопив 20 областей України та м. Київ, де в змаганнях зареєструвалися більш ніж 29 000 команд, а це понад 300 000  школярів, понад 5000 закладів середньої освіти позмагаються у п’яти видах спорту.

  На другому етапі в області будуть змагатися 2299 команд, майже 35 тисяч школярів та понад 500 шкіл! Це неймовірна команда, яка просто приречена на успіх! Сьогодні діти разом з дорослими позмагаються у неймовірно цікавому виді спорту – спортивному орієнтуванні, який просто неможливий без  підтримки один одного та  вміння згуртовуватися,  адже  “РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО”!

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework