Опалювальний сезон у Житомирі планують розпочати вчасно

Опалювальний сезон у Житомирі планують розпочати вчасно

  Незважаючи на арешт рахунків комунального підприємства "Житомиртеплокомуненерго", опалювальний сезон в обласному центрі збираються розпочати вчасно.

  29 вересня на сесії міська рада виділила гроші "Житомиртеплокомуненерго" для сплати послуг за новими вимогам газового ринку "Житомиргазу", - йдеться у матеріалі suspilne.media.

   Попри все опалювальний сезон у Житомирі розпочнеться вчасно, каже міський голова Сергій Сухомлин:

  "Опалювальний сезон у Житомирі розпочнеться у будь-якому випадку. Навіть, якщо потрібно буде брати на себе відповідальність, навіть, якщо будуть кримінальні справи. Сьогодні ми знаходимося на котельні, яка перша у місті запускається. Як ми можемо не запустити котельню, яка дає тепло до перинатального центру?"

  Нагадаємо, причиною арешту рахунків "Житомиртеплокомуненерго" стала несплата підприємством судового збору у справі за позовом "Нафтогазу України". Хоча претензій у "Нафтогазу" до "Житомиртеплокомуненерго" немає.

  Цього сезону Житомир опалюватимуть 57 котелень. Усі вони готові до роботи, розповів директор "Житомиртеплокомуненерго" Дмитро Рогожин:

  "Усі діючі договори з НАК "Нафтогазом" укладені, договори на транспортування теж укладені. На цій сесії (29 вересня – ред.) міська рада виділила кошти, щоб ми могли сплатити послуги за новими вимогам газового ринку "Житомиргазу". І по паливу, і по технічній частині ми повністю готові до опалювального сезону".

  Разом з тим, рахунки підприємства залишаються заарештованими державною виконавчою службою.

  "Два місяці ми працюємо на тому, що наші партнери – і зв'язок, і інтернет, і постачальники, і обленерго, водоканал – діють за гарантійними листами. Це не може тривати вічно. З початком опалювального сезону обсяги використання електричної енергії зростуть у 10 разів. За обсягами газу це будуть мільйонні суми. Це зарплата та оплата праці", – каже Дмитро Рогожин.

 

Автор: Леонід Харшан

Камера: Олександр Данилюк

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework