"Житомиртеплокомуненерго" почало коригування тарифів – з 1 листопада діятимуть старі і нові

"Житомиртеплокомуненерго" почало коригування тарифів – з 1 листопада діятимуть старі і нові

  Комунальне підприємство "Житомиртеплокомуненерго" почало коригування тарифів за тепло, але з першого листопада діятимуть і старі, і нові.

  Про це суспільному розповів директор КП "Житомиртеплокомуненерго" Дмитро Рогожин. За його словами, в нинішньому опалювальному сезоні діятимуть декілька видів тарифів та абонентська плата:

  "Вступив у дію новий закон з теплопостачання – постанова №830 і наказ Кабміну № 315. Згідно цих документів, ми повинні провести корегування тарифу. Буде не один тариф, а декілька, залежно від наявності лічильника і вводиться абонплата. Змінюється відношення до формування тарифу, і потім на виконком ми винесемо прийняття цих тарифів. Поки ще дія двояка, бо немає ще перехідного положення-постанови, яка мала б ще бути прийнятою у минулому році, вона до цього часу ще не прийнята, і це призводить до дисбалансу. Ті будинки, які виявили бажання і заключили договори за новою постановою №315, а це 123 будинки на даний час, з ними буде заключено персональні договори за новим тарифом. Інші будинки можуть обраховуватися за старим тарифом, бо немає цієї постанови . З жовтня будуть діяти ще старі тарифи, а з листопада будуть і старі, і нові. Однак новий тариф на 2% менший, ніж попередній, але ми ще не знаємо ціни газу та електроенергії, яка може змінитися у будь-який час".

  Дмитро Рогожин каже, що 90% тарифу складають енергоносії і 10% заробітна плата працівників.

 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework