Керівництво одного з районів Житомирської області хворіє на COVID-19: вірус виявили в очільника РДА та голови райради

Керівництво одного з районів Житомирської області хворіє на COVID-19: вірус виявили в очільника РДА та голови райради

  У Романівському районі Житомирської області хворобу COVID-19 підтвердили у голови райдержадміністрації Василя Флуда. Кількома днями раніше вірус діагностували у голови районної ради Олександра Кондратюка. Також на коронавірус хворіє керівниця відділу освіти РДА.

  Про виявлення хвороби в голови райдержадміністрації та очільниці відділу освіти 14 жовтня повідомляє zhitomir.info з посиланням на сайт «Твій Романів».

  «За минулу добу у Романівському районі виявили 15 випадків COVID-19. Ще 4 випадки встановлено попереднього дня. Серед захворілих – голова Романівської районної державної адміністрації Василь Флуд. COVID-19 діагностували і в очільниці відділу освіти Романівської РДА Оксани Гаврилової. Вона про це повідомила на своїй сторінці у facebook, зауваживши, що в неї симптомами стали втрата нюху і смаку», – йдеться у повідомленні.

  Видання нагадує, що кількома днями раніше вірус виявили у хворого на пневмонію голови районної ради Олександра Кондратюка.

  «Ознаки недуги у нього з’явилися ще минулого тижня, пізніше лікарі діагностували пневмонію, 12 жовтня результати ПЛР-тесту підтвердили COVID-19», – писало інтернет-видання.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework