У лютому житомиряни придбали більше сотні нових авто – рейтинг

У лютому житомиряни придбали більше сотні нових авто – рейтинг

  Минулого місяця у Житомирі та області зареєстрували 105 нових авто. Сума покупок становила 2,8 млн доларів.

  Найпопулярнішим брендом був Renault. Понад 20 таких нових автомобілів отримали реєстрацію у лютому. Крім них попитом користувались Toyota, Skoda, Kia і Peugeot, – йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua.

  Серед моделей найчастіше купували кросовери Renault Duster. Ця модель покрила 8% від кількості усіх проданих автомобілів у лютому. Також серед жителів регіону були популярними Toyota RAV4 і Kia Sportage.

  Майже 80% зареєстрованих автомобілів були кросоверами. Дизельними силовими агрегатами були обладнані 38% зареєстрованих авто, а середній об’єм двигуна становив 1,8 л. Автомобілі з ціною від 17 до 35 тис. доларів отримали долю ринку 67%. Середня ціна кожного автомобіля, який зареєстрували у лютому, склала перевищила 26 тис. доларів.

  Загалом минулого місяця в Україні зареєстрували 6 300 нових авто. Сума покупок становила 200 млн доларів. Найпопулярнішою маркою була Toyota. Понад 850 таких нових автомобілів отримали реєстрацію минулого місяця. Найдорожчими автомобілями минулого місяця стали Aston Martin DB11 і DBX, Bentley Flying Spur, вартість кожної становить майже по 300 тис. доларів. Також у лютому зареєстрували по два BMW 8-Series і Porsche 911 (145 і 195 тис. доларів відповідно).

  Нагадаємо, згідно з результатами продажів 2020 року, у Житомирі та області реалізували 1 300 нових автомобілів на загальну суму понад 36 млн доларів. Тоді бестселером був кросовер Kia Sportage.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework