×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Поліція посилить заходи безпеки 8 та 9 травня

У 36 населених пунктах області пройде понад сотні масових заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення і Дню Перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні. 

Упродовж цих днів поліцією вживатимуться додаткові заходи для забезпечення публічної безпеки та попередження, виявлення і припинення правопорушень.
Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.
Поліція регіону продовжує працювати у посиленому варіанті несення служби і вживає необхідних заходів безпеки для підтримання публічного порядку, а також попередження небезпечних ситуацій під час проведення запланованих масових заходів.
8 травня їх переважна більшість пройде в обласному центрі, де відбудуться покладання квітів на військових кладовищах та панахиди і молебні за захисниками Вітчизни.
9 травня масові заходи заплановано у 29 населених пунктах, участь у яких візьмуть близько 19 тисяч людей. У цей день охорону правопорядку здійснюватимуть майже 550 поліцейських.
Задля запобігання терористичним та суспільним загрозам в області працівники поліції посилили й інші превентивні заходи, зокрема перевірки транспортних засобів для виявлення можливого перевезення заборонених предметів, у тому числі зброї та боєприпасів.

Прочитано 2721 раз

Последнее изменение Пятница, 06/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework