×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі вшанували пам'ять героїв Крут

У День пам’яті героїв Крут, 29 січня, жителі та гості обласного центру зібралися ввечері у Свято-Михайлівському кафедральному соборі, аби помолитися за Україну та взяти участь у поминальному молебні.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Цього дня люди поставили свічки за юнаків, котрі 97 років тому загинули у нерівному бою під Крутами і наших мужніх захисників, які під час антитерористичної операції віддали своє життя за Україну. До спільної молитви приєдналися і представники влади – заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та народний депутат України Борислав Розенблат.

Звертаючись до присутніх у храмі, керуючий Житомирською єпархією Української Православної Церкви архієпископ Житомирський і Овруцький Ізяслав наголосив: «Всі загиблі віддали найдорожче, своє життя, заради українського народу. Вони боролися за правду, а де правда – там і Бог. Єдине, що ми можемо зробити для них – це помолитися. Вічна пам’ять нашим героям!».

Після молитви присутні запалили лампадки та поклали квіти до стели Героям Небесної Сотні. Люди в черговий раз довели, що на Житомирщині немає байдужих до долі України. Хтось збирає одяг та продукти, купує і ремонтує техніку й озброєння для земляків-військовослужбовців, а інші щиро моляться, аби всі бійці залишилися живими і здоровими.  

Загиблі вже не повернуться додому, про них напишуть у підручниках з історії і на їх прикладі виховуватимуться майбутні покоління патріотів України. Біль та неспокій переповнюють наші серця, а в думках більше запитань, ніж відповідей. Єдине, що нас може заспокоїти та об’єднати – це спільна молитва за мужніх захисників Батьківщини, душі яких залишаються серед нас, живих.

Вічна пам'ять всім борцям за незалежність України!

n 3001152693

n 3001152693

n 3001152693

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Прочитано 2551 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework