У Житомирі активісти очищали стовпи від реклами. ФОТО

21 квітня КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради провело акцію «Зробимо місто чистим» по очищенню електричних опор на території міста від оголошень та реклами.

Акція проводиться вдруге, перший раз комунальне підприємство провело даний захід по чищенню електиричних стовпів - 19 лютого. Про це розповіла заступник начальника КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Наталія Павлюк.

До заходу долучились працівники Інспекції, робітники управляючої компанії «Коменерго», студенти, члени міських організацій, у тому числі Спілка ветеранів Житомирщини, працівники приватного ЖЕКу та просто небайдужі житомиряни. Очистити електричні опори від незаконної реклами приєдналась громадська організація «Об`єднання «Самопоміч».

Акція «Зробимо місто чистим» розподілена на чотири локації. Від скверу біля Свято-Хрестовоздвиженського кафедрального собору по проспекту Перемоги взялись за очистку опор «Об`єднання «Самопоміч», студенти та працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира»; від майдану Соборного по вулиці Великій Бердичівській йшли працівники Інспекції, студенти та громадські організації, у тому числі члени Спілки ветеранів Житомирщини; від ринку «Сімейний» по вулиці Вітрука очистку проводили працівники «Коменерго»; від центрального автовокзалу по вулиці Київській в акції прийняв участь міський центр обліку бездомних осіб, громадська організація «Милосердя».

«Ми сподіваємось, що житомиряни будуть поважати нашу роботу та не будуть знову розклеювати оголошення та рекламу у невідповідних для цього місцях. Це не остання акція, ми й надалі будемо проводити заходи по наведенню порядку в місті», - сказала Наталія Павлюк.

 

 

Прочитано 519 раз

Последнее изменение Четверг, 21/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework