В Перлявці у будинку мало не згоріло четверо дітей. ФОТО

21 квітня о 21:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яному житловому будинку в селі Перлявка Житомирського району. 

Як повідомляє У ДСНС у Житомирської області, в момент виникнення загорання на кухні знаходилися господарі оселі, а у дальній кімнаті – четверо малолітніх дітей (троє хлопчиків 6, 4 та 3 років та 1,5-річна дівчинка). Помітивши дим, чоловік із жінкою відразу кинулися їх рятувати. Винесли малюків на свіже повітря та покликали на допомогу сусідів.

Отримавши повідомлення про пожежу, бійці частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону Управління та 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини оперативно виїхали за вказаною адресою.

На місці події вони з’ясували, що осередок пожежі знаходиться в одній із кімнат будинку у місці розташування печі. По всій площі будинку спостерігалося сильне задимлення. Також через високу температуру вибухнув газовий балон, що знаходився у веранді. Загалом боротьбу із полум’ям вели 10 бійців ДСНС. О 22:05 їм вдалося локалізувати пожежу та о 00:03 – повністю її ліквідувати. На щастя, загиблих і травмованих немає. Вогнем знищено приміщення кухні, житлову кімнату та ще одну – пошкоджено.

Допомога медиків малюкам не знадобилася, від госпіталізації дітей до лікарні батьки відмовилися. Наразі їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Всі обставини пожежі встановлюють фахівці.

 

 

Прочитано 722 раз

Последнее изменение Пятница, 22/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework