Житомирянин, який подолав наркозалежність, створив організацію, яка займається підтримкою безпритульних людей

Голова ГО «Милосердя» Владислав Паламарчук 21 квітня зустрівся зі студентами факультету економіки та менеджменту Житомирського державного технологічного університету.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету.

Гість розповів, що свого часу подолав нарко- та алкозалежність, створив організацію, яка займається реєстрацією та підтримкою безпритульних і знедолених людей у «Міському центрі обліку бездомних осіб», що знаходиться за адресою провулок 1-й Іподромній, будинок 15-А.

Протягом усієї лекції Владислав розповідав про свої звершення й успіхи, про людські долі, які були врятовані завдяки праці його команди.

Наприкінці зустрічі поділився своїми планами на майбутнє, відзначаючи, що віднайшов сенс життя у волонтерській справі і не прагне зупинятися на досягнутому.

Найближчим заходом, який Владислав Паламарчук планує провести стане благодійна акція, метою якої – подарувати Великодній настрій тим діткам, які позбавлені такої можливості. Проходитиме ця акція в мережі магазинів “Сільпо”.

Кожен бажаючий може долучитися до благородної справи, потрібно лише купити певний товар і залишити його в благодійному кошику, який буде заздалегідь встановлений.

 

 

Прочитано 438 раз

Последнее изменение Среда, 27/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework