Слідчі закінчили розслідування справи про одержання колишнім посадовцем ОДА 2500 доларів США

Слідчим відділом прокуратури Житомирської області закінчено досудове розслідування та затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом підбурення до дачі хабара службовій особі, яка займає відповідальне становище та замаху на заволодіння коштами на суму 2 500 доларів США колишнім керівником управління Житомирської обласної державної адміністрації.

Під час досудового розслідування установлено, що посадовець обіцяв приватним підприємцям Житомирського району безперешкодно займатися виробничою діяльністю у сфері переробки лісосировини, за що намагався отримати вищевказані грошові кошти.

Як повідомлялося раніше, для одержання неправомірної вигоди чиновник залучив посередника, жителя м. Житомира, якого було затримано на території складських приміщень приватного підприємця відразу після одержання ним 2500 доларів США.

Неправомірну вигоду було вилучено, посадовій особі обрано запобіжний захід – у вигляді застави.

Також, під час досудового розслідування керівника управління облдержадміністрації звільнено з посади.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.2 ст.15, ч.1 ст.190 та ч.4 ст.27, ч.2 ст.15, ч.3 ст.369 КК України скеровано до суду для розгляду по суті.

Публічне обвинувачення забезпечуватиме прокуратура Житомирської області.

Нагадаємо, чиновника було затримано завдяки спільним зусиллям слідчих прокуратури області та працівників Управління СБУ в області.

Довідково: санкція статті найтяжчого злочину передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Всі новини Житомира

Прочитано 1550 раз

Последнее изменение Четверг, 11/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework