"Інгулець-3" знявся з розіграшу аматорського чемпіонату України по футболу

ФК "Інгулець-3" знявся з розіграшу чемпіонату України з футболу сезону 2016/17рр., а результати матчів за участю цієї команди будуть анульовані.

Але дисциплінарні санкції, застосовані арбітрами до гравців у цих матчах, зберігаються. Про це повідомляє Асоціація аматорського футболу України.

"Асоціація аматорського футболу України інформує про те, що до ААФУ надійшов лист від ФК «Інгулець» (Петрове) з повідомленням про ліквідацію аматорського колективу, тобто команди «Інгулець-3» у структурі ФК «Інгулець». Безумовно, подібний вчинок посеред змагального сезону є просто безвідповідальним з боку керівництва ФК «Інгулець», яке заявило «Інгулець-3» на участь у змаганнях і є, як мінімум, виявом неповаги як до організаторів змагань, так і до команд – учасників чемпіонату. Очевидно, що репутаційні втрати та добре ім’я це зовсім не те, що хвилює керівництво вказаного футбольного клубу", - йдеться в повідомленні ААФУ.

В той час, як інші команди грають вже 8 тур, ФК "Інгулець-3" провів лише чотири поєдинки, програвши три і один завершивши внічию. Відтак тепер всі суперники "Інгульця-3" втратять свої очки. Серед "постраждалих" команд - МФК "Житомир", ФК "Таврія", "Квадро" та "Металіст1925".

Нагадаймо, що МФК "Житомир" на виїзді обіграв ФК "Інгулець-3" з рахунком 4:0. 

За матеріалами Спортивний Житомир

Прочитано 1787 раз

Последнее изменение Пятница, 21/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework