Рятувальники продовжують навчати населення безпечній поведінці в різноманітних життєвих ситуаціях

За два дні громадську акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти" працівники ДСНС провели в 4 районах області.

Місцем для навчань обрали Черняхівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, 11-у Бердичівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Любарський професійний ліцей і територію 27 Державної пожежно-рятувальної частини Пулинського району.

Акція в Черняхівській школі проходила у вигляді брейн-рингу на знання правил безпеки життєдіяльності.

В Любарському професійному училищі захід розпочався із відпрацювання на практиці евакуації з приміщення гуртожитку технікуму.

Потім бійці ДСНС продемонстрували бойове спорядження і обладнання та навчили користуватись первинними засобами пожежогасіння.

А ось для учнів Бердичівської школи провели відкриті уроки із роз’ясненням правил поведінки в побуті та на вулиці, нагадали, як діяти при виявленні невідомих підозрілих та вибухонебезпечних предметів. Фахівці ж Червоного Хреста України навчали дітей та педколектив правилам надання першої медичної допомоги.

А вже на подвір’ї навчального закладу рятувальники провели майстер-клас з гасіння умовної пожежі. На акцію в Пулинському районі запросили усіх жителів районного центру. Гостям представили рятувальне обладнання, розповіли про особливості роботи представників цієї професії.

Прочитано 1648 раз

Последнее изменение Понедельник, 14/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework