До кінця 2019 року у Новограді-Волинському планують побудувати хірургічний корпус лікарні

Питання, пов'язані з цим будівництвом, наприкінці минулого тижня розглянули на розширеній нараді, що відбулась у Новограді-Волинському за участі представників обласної влади.

В ході реформування галузі охорони здоров’я планується створення госпітального округу з центром в місті Новоград-Волинському та відкриття лікарні інтенсивного лікування другого рівня на базі Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання, а отже продовження будівництва хірургічного корпусу необхідне, пише прес-служба облдержадміністрації.

Будівництво нових блоків хірургічного корпусу поліпшить матеріально-технічну базу лікувального закладу та дасть змогу об’єднати зали для проведення операцій, реанімаційні зали, допоміжні приміщення, які входять до операційного блоку, та центральне стерилізаційне відділення.

Період реалізації проекту – з квітня 2017 року до грудня 2019 року. Кошторисна вартість даного об’єкту становить майже 64 мільйони гривень (63 млн. 788,6 тис. грн.). Будівництво розпочали в 2012 році, за 2011–2013 роки було освоєно понад чотири мільйони гривень (4 млн. 198 тис. грн.) з коштів державної субвенції на соціально-економічний розвиток міста та з коштів бюджету розвитку міста Новоград-Волинського. Прогнозована сума коштів на поточний рік – 22 мільйони гривень, в наступному році знадобиться 19,5 мільйона і у 2019 – 11 мільйонів гривень.

 

Джерело: 103fm.com.ua

Всі новини Житомира

Прочитано 1229 раз

Последнее изменение Понедельник, 06/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework