Цей день в історії: як тікав «лєгітівний». ВІДЕО

21 лютого 2014 року екс-президент на двох гелікоптерах попрямував у Харків начебто на з'їзд Партії регіонів.

Сьогодні, 21 лютого 2017 року, минає три роки з дня втечі екс-президента України Віктора Януковича.

21 лютого 2014 року в Києві рахували десятки розстріляних активістів. Янукович у цей час із 21 охоронцем на двох гелікоптерах попрямував у Харків начебто на з'їзд Партії регіонів. В аеропорт Харкова він прибув вночі 22 лютого та поїхав у президентську резиденцію – секретний об'єкт, "обкомівську дачу", розташовану у лісопарку.

Там Янукович переночував та пообіді з кортежем вирушив із резиденції в аеропорт. Вже за годину 22 лютого о 16:00 він з охороною приземлився в Донецьку, аби дістатися реактивного літака "Фалькон" та вилетіти до Москви.

23 лютого Янукович заїхав у СБУ в Ялті, де держохоронці написали заяви на звільнення. 15 удошників таки залишилися з гарантом. Вони оселилися у російському пансіонаті поряд з найвідомішим рестораном "Тіфліс", який місцеві називають президентським. Згодом Януковича вивезли в Росію дорогою з Ялти.

О 23:30 у Козачій бухті Януковича сів на десантний катер і за добу Янукович дістався берегів Новоросійська. Нині він переховується від українського правосуддя у РФ.

Джерело: 5.ua

Прочитано 2025 раз

Последнее изменение Среда, 22/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework