ФК "Атлет"

ФК "Атлет" заснований в 2008 році, та входить в п'ятірку кращих команд житомирської області.

В 2010 році створюється Житомирська районна федерація футболу і проводить свій перший чемпіонат, в якому бере участь ФК"Атлет". 

  В тому ж 2010 році ФК «Атлет» приймає участь у чемпіонаті м. Житомира з футзалу в першій лізі 2010 - 2011р. та виборює в ньому 1 місце, стаючи таким чином чемпіоном м.Житомира з футболу в 1 лізі 2010-2011 року, та виборює прово грати в наступному сезоні в Вищій лізі м.Житомира з футболу (статистика на сайті Spotzalzt.org.ua).

Склад:

Невеський Ігор — воротар
Рафальський Віталій — капітан

Макаєв Віталій
Павнич Дмитро
Вишневськи Віталій
Бірюченко Микола
Понков Вадим
Погорілець Павло
Макарчук Данило

fk atlet


  В 2011 році ФК «Атлет» виборює срібні медалі чемпіонату Житомирського району, а в розігруючому Кубку вибуває на ситуації півфіналу, програвши Василівському «Метеору» в серії після матчевих пенальті.

  Також в 2011 році клуб бере участь в мініфутбольному турнірі «Кубок губернатора Житомирщини » де у фіналі зазнав поразки від ФК «Візаж» та отримав втішний кубок за друге місце. В 2011 році ФК «Атлет» дебютує у вищій лізі чемпіонату м.Житомира з футболу. Дебют виявився ненато вдалим, команда закінчила чемпіонат на 8 місці але зберегла місце у вищій лізі. 2012 рік. Бронзові медалі чемпіонату Житомирському районі.

  В останьому турі образлива нічія з командою Іванівки ,

хоча потрібна була перемога. Але сезон команда закінчила тріумфально, обігравши у фіналі кубку району принципового суперника «Танкіст» з Новогуйвийського з рахунком 3:1

  Розпочав клуб 2013 рік участь у традиційному зимовому турнірі присвяченому визволенню Житомиру від німецько-фашистських загарбників. ФК Атлет впевненно вигравав змагання в підгрупі випередивши такі команди як ФК «Городиця» та ФК «Бараші». У півфіналі ФК "Атлет" зустрічається з командою ветеранів Житомира та здобув важку перемогу з рахунком 1:0, і вийшов до фіналу де нас чекав ФК «Бараші».

  В другій зустрічі цих команд на турнірі перемогу здобула команда з Барашів Ємільчинського району виборивши головний приз турніру, а ФК «Атлет» отримав кубок за 2 місце. 2013 рік ФК «Атлет» провів як під копірку з минулим роком лише за декілька турнірів до кінця вибув з боротьби за золоті нагороди чемпіонату Житомирського району, вибуривши як і торік бронзу. Але кубок Житомирського району вдруге поспіль дістався ФК «Атлет», у фіналі з рахунком 3:1 був обіграний ФК « Профільтех» з Іванівки.

РОС Чемпіонат 2014 по житомирському району

Ідучі весь чемпіонат стремено в стремено, команди прийшли до фінішу з однаковою кількістю очок. Як наслідок, Житомирська районна федерація футболу прийняла рішення про проведення «золотого» матчу для визначення переможця. Масла в полум’я протистояння лідерів підлила суперечка за гравця. На протязі всього чемпіонату футболіст Олександр Єлісєєв не міг визначитися, за кого йому грати, за «Атлет» чи за «Колос».

За тиждень до «золотого» матчу контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) Житомирської районної федерації футболу прийняв рішення заборонити Єлісєєву Олександру грати в фінальній грі. ФК «Колос» подали протест. Рішенням Ради Фередрацій Житомирської районної федерації футболу, за кілька днів до матчу, залишилось в силі рішення КДК. Настрій команд та їх керівництва залишився напруженим.

В неділю 31.08.2014 о 13.00 на стадіоні с.Глибочиця, під палючим сонцем, почався поєдинок. З перших хвилин команди дали зрозуміти, що боротьба буде безкомпромісною. На трибунах майже не залишилось вільних місць. Багато вболівальників від переживань не могли всидіти на місці та вболівали, стоячи біля самого поля. Футболісти змагаючись за м’яч, навіть упавши, знаходили можливість залишити м’яч своїй команді. 

Рахунок відкрив «Атлет». Після точного навісу Сергія Литвиновського Вадим Попков обіграв захисників у штрафній «Колоса» та головою переправив м’яч у ворота. Якщо перший тайм пройшов за очевидної переваги Гуйвинської команди, то другий тайм розпочався з вдалої атаки «Колоса», і Олександо Прус зрівняв рахунок. Майже весь тайм «Колос» атакував, але довести справу до голу команда не змогла.

Під кінець матчу атлетівці вдало контратакували та забили переможний гол у ворота «Колоса». 

Автор переможного голу - Корнійчук Ярослав. 

Результат матчу 2:1 . «Атлет» вперше виграє чемпіонат Житомирського району.

 

Прочитано 1822 раз

Последнее изменение Суббота, 22/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework