×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Величко Олександр Юлійович

Величко Олександр Юлійович, народився 03.07.1983 р. в м. Житомирі. Є громадянином України. З 1990 по 2000 рр. успішно навчався в класі з поглибленим вивченням правознавства ЗОШ № 19.

З 2000 по 2005 рр. навчався на історичному факультеті Житомирського державного університету ім. І. Франка.

У 2005 – 2006 рр. навчався в магістратурі історичного факультету та здобув кваліфікацію магістра педагогічної освіти та викладача історії.

У 2008 р. вступив до аспірантури за спеціальністю «теорія та методика професійної освіти». Зараз працюю над написанням дисертаційного дослідження. Має низку публікацій .

З 2004 по 2009 рр. працював на посаді вчителя історії та правознавства ЗОШ І – ІІІ ступенів № 19 м. Житомира. Щороку готує переможців міського та обласного етапу Всеукраїнських олімпіад з правознавства.

З 2009 працюю на посаді вчителя правознавства за сумісництвом.

З 2008 працюю на посаді викладача кафедри суспільно-гуманітарних дисциплін Житомирської філії Київського інституту бізнесу і технологій, займаюся науковою роботою. Ініціював створення студентського волонтерського руху по допомозі ветеранам ВВВ міста та вже три роки є його координатором.

Громадська діяльність

Був активним членом молодіжного руху у місті.

В 2001 р. брав активну участь в опозиційному суспільно-політичному русі «Повстань, Україно».

В 2004 р. Переміг у конкурсному відборі і пройшов місячне стажування в Управлінні з питань внутрішньої політики Житомирської обласної державної адміністрації та був внесений до кадрового резерву цього органу.

В 2010 р. був одним із ініціаторів створення громадської організації «Перемога. Перспективна житомирська організація» та «Перспективного виконкому Житомира», які покликані об’єднати ініціативну громадськість навколо питання розбудови нашого міста та захисту інтересів громадян.

В жовтні 2010 р. обраний депутатом Житомирської міської ради по мажоритарному виборчому округу № 14.

Обраний заступником голови постійної комісії ради з питань освіти та охорони здоров’я. Є членом (з власної ініціативи) декількох тимчасових комісій.

В березні 2012 р., за даними дослідження, проведеного журналістами місцевого сайту новин (Репортер Житомира), визнаний «самим відкритим для виборців депутатом-мажоритарником міста».

За результатами роботи, в 2012 та 2013 рр. отримав грамоту виконавчого

комітету Житомирської міської ради «за активну депутатську діяльність на благо громади міста».

З листопада 2011 р. є головою міської організації політичної партії «Громадянська позиція» та членом ради обласної організації партії.

Одружений, має доньку та сина. Судимості не має.

Прочитано 1472 раз

Последнее изменение Четверг, 11/12/2014

Другие материалы в этой категории:

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework