×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині за добу випікають 278 тонн хлібобулочних виробів

29 січня, у Житомирі під керівництвом голови облдержадміністрації Сергія Машковського відбулася нарада з виробниками борошна, хліба і хлібобулочних виробів та закладами мережевої роздрібної торгівлі.

n 2901167572Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, учасники наради обговорили актуальні питання хлібопекарської галузі, питання стабілізації цін на хлібобулочні вироби, недопущення невмотивованого їх підвищення, якості виробів та шляхів подальшої роботи підприємств і їх модернізації.

За словами Сергія Машковського, виробництвом хліба в області займаються понад 28 суб’єктів господарювання. Загальна потужність хлібозаводів Житомирщини – 278 тонн хлібобулочних виробів на добу.

«Ми, як влада, сьогодні повністю відкриті. У мене завжди лише одна позиція: не перекладати відповідальність на представників будь-якої галузі. Ми маємо спільно вирішувати наші проблеми. Сподіваюсь, що ми налагодимо плідну співпрацю», – зазначив голова ОДА, звертаючись до учасників наради.

Виробники борошна, хліба поділилися своїми досягненнями у роботі та обговорили ті проблеми, які хвилюють представників хлібопекарської галузі.

У подальшому планується зібрати більше представників галузі, аби поділитися своїми пропозиціями щодо конструктивної співпраці.

Прочитано 603 раз

Последнее изменение Пятница, 29/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework