Увага! На Житомирщині за вирощування льону та гречки можна отримати відшкодування

На Житомирщині сільгоспвиробники, які займаються вирощуванням льону та гречки, а також виробництвом органічної продукції, зможуть отримати відшкодування з обласного бюджету.


Рішенням сесії обласної ради від 21 липня затверджено Порядки використання коштів за Програмою розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2016-2020 роки. На 2016 рік виділені та затверджені видатки на цей напрямок у сумі 4,85 млн грн.

Програмою передбачено використання спеціальної бюджетної дотації з обласного бюджету, що спрямовується сільськогосподарським підприємствам на вирощування льону в сумі 2,0 мільйона гривень (із розрахунку 2000 грн на 1 га), спеціальної бюджетної дотації на вирощування гречки на зерно в сумі 1,8 мільйона гривень (із розрахунку 300 грн на 1 га), на часткове відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції та часткове відшкодування вартості органічного насіннєвого матеріалу сільськогосподарським підприємствам в обсязі 1,0 мільйон гривень, а також для надання пільгових кредитів індивідуальним сільським забудовникам виділено 0,05 млн грн.

Спільним розпорядженням голів обласної державної адміністрації та обласної ради створено комісії по наданню і використанню субвенції з обласного бюджету, що спрямовуються сільськогосподарським підприємствам на вирощування гречки на зерно, льону та на часткове відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції і часткове відшкодування вартості органічного насіннєвого матеріалу сільськогосподарським підприємствам.

Найближчим часом буде оприлюднене оголошення про початок прийому заяв та документів від сільгосптоваровиробників. Прийом заяв розпочнеться з дня публікації оголошення та закінчиться не пізніше 5 грудня.

 

Прочитано 632 раз

Последнее изменение Среда, 10/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework