×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Гонтарева вдруге порадилася з екс-керівниками Нацбанку, як стабілізувати гривню

За вихідні валюта у вільному продажу подешевшала на 20-30 копійок.

Головна причина – стабілізація гривні, що продемонстрував Нацбанк в офіційних курсах валют у п'ятницю, 20 березня. Долар США сьогодні в обмінниках та банках можна придбати в середньому по 26,63 грн, а на "чорному" ринку – по 26,34 грн. Євро в обмінниках продають в основному по 28,69, а на "чорному" ринку на 60 копійок дешевше – по 28,09.

Тим часом у Національному банку відбулася чергова нарада голів НБУ різних часів з теперішнім керівництвом регулятора. "Фінансова стабільність країни як ключова тема зустрічі об'єднала всіх учасників, передає ТСН.

Вони одностайно погодились, що першим доробком спільної роботи має стати план стабілізації банківської системи та активна участь в антикризовій програмі Національного банку. Разом з колишніми очільниками обговорювали бюджетну ситуацію в країні, шляхи легалізації тіньової частини економіки, можливості поновлення кредитування. За допомогою аналітиків НБУ проводитимуть дослідження щодо наслідків військових дій для економіки країни та їх впливу на банківську систему", - повідомляє прес-служба НБУ.

n 2303153536

Прочитано 642 раз

Последнее изменение Понедельник, 23/03/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework