×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирщина може бути енергонезалежною

Під час відвідування 7 квітня Олевського району, голова облдержадміністрації Сергій Машковський ознайомився з роботою ДП «Олевськторф».

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Видобуток і переробка торфу  – це перспективна та потужна галузь. Його можна розширити і вивести на вищий якісний рівень. Зараз є багато пропозицій від закордонних інвесторів щодо співпраці в цьому напрямку. Саме тому закликаю керівників підприємств звертатися зі своїми проблемами та ініціативами до мене особисто. Лише разом ми зможемо узгодити спільний план дій. При цьому, видобування всіх корисних копалин, якими багатий Олевський район, потрібно легалізувати», - звернув увагу керівник області.

За словами в.о. директора ДП «Житомирторф» Сергія Костюченка, останнім часом зростає попит на продукцію підприємства. Це обумовлено переходом на альтернативні види палива. Підприємство може заготовляти близько 20-22 тис. тонн фрезерного торфу за сезон, а також 5-6 тис. тонн. викопного торфу. У закладі працює 40 робітників. Нещодавно тут запустили лінію з виробництва торф’яних гранул. Минулого року ДП «Олевськторф» розпочав експорт продукції у Сербію і Словаччину. При цьому, якістю товарів закордонні споживачі задоволені.

n 0804153822

Прочитано 617 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework