×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергій Машковський: Ефективне залучення іноземних інвестицій – нині найголовніше для розвитку області

В рамках робочої поїздки до Народицького району голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський відвідав підприємства краю.

n 0306154614ТОВ «ЗІТА ТКФ» являється спільним українсько-болгарським проектом. Підприємство спеціалізується на випуску швейної фурнітури, кімнатного взуття, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

За період функціонування підприємством залучено в район іноземних інвестицій у сумі 58,7 тис. доларів США.

Сергій Машковський провів особисті переговори з інвестором з Індії Сінгвіндером Сінгом. Пан Сінг є ТОВ «Оранж Вуд», що спеціалізується на виготовленні шпону та фанери. Від початку року підприємством в район залучено інвестиції в сумі 150 тис. доларів США.

Керівник області подякував інвестору за те, що не зважаючи на складну ситуацію в Україні, підприємство продовжує свою роботу.

«Ми готові до відповідального діалогу, спрямованого на розвиток підприємства та зробимо все, щоб Вам працювалося комфортно на території нашої області, – наголосив керівник області. – Ефективне залучення іноземних інвестицій – нині найголовніше для розвитку області. Інвестори не повинні «розчинитися» у бюрократії, зарегульованості та корупції. Влада повинна створити найсприятливіші умови для збільшення приливів інвестицій в країну».

n 0306154614 1

Прочитано 604 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework