×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Коростені розповіли про перші результати роботи у будівництві індустріального парку

У Коростені відбулося засідання круглого столу "Реалізація концепції розвитку індустріального парку "Коростень".

n 1310156201Відкриваючи засідання, міський голова Володимир Москаленко зазначив, що пішовши шляхом залучення інвестицій, місто зробило правильний вибір: "Йде ділова співпраця, є конкретні кроки по роботі індустріального парку. В рамках підписаного договору є зобов’язання з боку міської влади і з боку керуючої компанії. І цим договором передбачено, що керуюча компанія інформує нас про ту роботу, яка проводиться", - повідомляє «Житомирська Хвиля».

Тимчасово виконуючий обов’язки директора керуючої компанії, ТОВ "Екобау Сервіс" Олексій Кривошей поінформував, що вже досягнуті принципові домовленості з цілою низкою потенційних інвесторів: "Перше – це завод з виробництва будівельних панелей за новітніми технологіями. Якщо будуть збудовані ці заводи, слідом за ними йде завод склопакетів. Також нами планується розміщення енергогенеруючої станції, яка буде працювати на відновлюваних джерелах енергії".

Надалі подібні зустрічі відбуватимуться регулярно, аби оперативно інформувати коростенців про розвиток індустріального парку.

Прочитано 1439 раз

Последнее изменение Вторник, 13/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework