×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

З чого варто житомирянам почати Новий рік?

Відгриміли святкові тости, випито і з'їдено стільки, що вистачило б нагодувати цілий батальйон солдатів. Така вже традиція, зустрічати свята.

i 04011620 1І ось уже друге, третє, четверте, п'яте, шосте число ... І здається що не буде кінця і краю радості і завзяттю. Але якщо ви придивитеся, то ці дні часто проходять абсолютно бездарно. Не в плані того, що ви втрачаєте час даремно, хоча й таке трапляється, а в плані просування вас до ваших заповітним цілям.

Пам'ятаєте, що під бій курантів ви побажали собі? Струнку фігуру, вивчити англійську мову, закінчити книгу, почати регулярно займатися спортом, бігати вранці, вставати на світанку і присвячувати час тільки собі. Що ще ви там собі наобіцяли? І що, як успіхи? Скільки нових слів з'явилося у вашому словниковому запасі? Скільки зайвих кілограмів ви додали до свого стандарту краси? Знаєте, почати нове життя одночасно з новим календарем − велика спокуса практично кожної людини. І, незважаючи на те, що новорічні свята катастрофічно стомлюють і геть позбавляють ентузіазму, я хочу сказати зворотне, нове життя в Новий рік гарний початок. Якщо звичайно все зробити по розуму.

Нове життя в Новий рік гарний початок. Почати нове життя – просто.

Ну, раз хочеться, значить, ви все це отримаєте. Давайте пройдемо по етапах, і вам стане зрозуміліше, про що йде мова.

Крок перший:

Заспокойтеся, візьміть свої передноворічні «галюцинації» і подивіться на них в спокійному стані. Подумайте і ще раз визначитеся, чого ви від цього, нового, життя хочете. Чого ви хочете від року прийдешнього. Ще раз визначитеся з цілями. Томущо не поставивши цілі, ви ніколи не будете знати, в якому напрямку рухатися і чи досягли ви бажаного результату. Це не складе особливих труднощів, ви ж про це вже думали. Значить, в вас все є. Просто це треба оформити і перенести на папір. Пам'ятайте, що незаписана мета, метою як такою не є. Так що сміливо візьміть чистий аркуш паперу, ручку і пишіть. Краще звичайно завести собі для роботи щоденник і всі свої пошуку проводити на його сторінках. Всі великі люди вели щоденники. Якщо у вас в планах стоїть такий пунктик, зробити в житті щось значуще, то вам не обійтися без щоденника. Для того, щоб визначитися з цілями, вам не потрібно весь вечір безперервно сидіти в затишному кріслі, мріяти і розпливатися думкою по древу. Досить приділити написанню цілей всього тридцять хвилин. Обмежений час вас дисциплінує і не втомить, як це зазвичай буває при занадто тривалих пошуках.

Сміливіше, просто напишіть все, чого ви хочете від життя отримати. І не соромтеся! Хочете стати мільйонером? Пишіть. Але, пам'ятайте, що недостатньо просто написати: «Хочу бути багатим!». Потрібно визначитися з конкретною цифрою, що визначає рівень саме ВАШОГО БАГАТСТВА. Сміливіше! Якщо Ви боїтеся навіть на папері написати про те, що хочете мати мільйон, то уявіть, як цей мільйон буде боятися зустрічі з Вами!

Крок другий:

Молодці! Ви виклали на папері свої бажання. Це велика справа. Тепер прийшов час конкретизувати, що ж ви будете робити, для досягнення своїх великих цілей. Запишіть, що вам необхідно зробити для здійснення кожного з них. Якщо Ви хочете купити квартиру, то пишіть − де, яку, скільки кімнат, скільки Вам потрібно грошей на цю квартиру і т. д. Важлива конкретика! Все те ж саме проробляєте з кожною своєю мрією. Завершивши цей процес, подивіться, що ви можете зробити для реалізації своїх бажань в цьому році. Які кроки зробити, чому навчитися, які отримати результати. Це буде ваше планування на найближчий рік. І знову, немає в цьому нічого складного. Просто берете і робите. Перестаньте лякати себе всілякими небилицями про непосильну працю. Це ваше олів'є не дає вам спокою. Усе! Прийшов час діяти!

Третій крок:

Відмінно! Мрії готові, цілі прописані. Тепер давайте трохи допоможемо собі, створивши приємний образ свого майбутнього. Кращим інструментом, який дозволяє підстьобнути процес досягнення ваших цілей, створити карту вашого кращого життя. Так, так, саме карту. І саме ВАШОМУ ЖИТТІ. Комусь сама ідея створення подібної карти здається смішною, але, як показує практика, даний спосіб, є потужним способом мотивації, що сприяє досягненню таких висот, про які страшно було навіть мріяти. Все обов'язково буде саме так, як Ви вкажете на своїй карті, якщо звичайно ви дійсно пристрасно про це мрієте. Тому ще раз настійно рекомендую перечитати всі Ваші бажання і вирішите − чи дійсно ви цього хочете? Викресліть всі НЕ ВАШІ бажання. Подорослішавши, створіть своє життя і перестаньте жити чужими бажаннями! Варіантів створення карти величезна кількість. Який оберіть ви, вирішувати вам. Важливо, щоб він йшов від вашого серця і тоді чудеса вам забезпечені.

Ще довго можна розмірковувати на тему, як почати новий рік. Я думаю, ви отримали достатньо інформації для того, щоб почати діяти стрімко. Не сваріть себе за тиждень неробства. Це теж важливий час. Енергетично це дуже хороший показник. Значить, ви ще живі, якщо вмієте придаватися простим людським радощам. Але, тепер прийшов час великих звершень. Візьміть себе в руки і почніть щось робити з того списку, який ви для себе визначили. Сміливіше! Я вас запевняю, пройде всього пару днів, і ви не впізнаєте себе. Пристрасть, енергія, жага життя переповнять вас настільки, що чудеса трапляться вже завтра. Обов'язково поділіться своїми досягненнями.

Бажаємо вам чудового року. Нехай ваші мрії, ваші цілі наповнюються силою. Нехай у вашому житті з'являються нові можливості, добрі та щирі друзі. Будьте щасливі, багаті, успішні. Любіть Життя, і вона відповість вам взаємністю. Перевірено, працює на 100%.

Последнее изменение Понедельник, 04/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework