×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

ТОП-10 різдвяних фільмів

В період новорічних канікул, багато житомирян проводять їх на дивані біля телевізора. Тому на передодні Різдвяних свят, варто згадати які фільми обов’язково треба подивитися, для того щоб поліпшити собі настрій.

i 04011622 1

 

1. Один вдома / Home Alone (1990)

i 04011622 1

Шалено смішна сімейна комедія, по якій багато хто з нас, на початку 90-х, вчився прикрашати будинок перед новорічними святами. Оскільки всі ми знаємо цей фільм напам'ять. Цього разу, переглядаючи його, можна відволіктися від жартів бандитів і гримас Калкіна і вдосталь намилуватися тим, як гірлянди підсвічують будинки, як вбрана ялинка, як красиво хлопчик сервірує собі стіл, і в черговий раз приємно здивуватися красі колядки Щедрик, яку (з англійським текстом) виконує дитячий хор у церкві.


2. Реальна любов / Love Actually (2003)

i 04011622 1

Чудовий різдвяний фільм про чудеса які трапляються... або не відбуваються. Кожна з історій кохання відбувається ніби окремо, але в підсумку виходить, що всі персонажі так чи інакше пов'язані один з одним, і, виходить, що любов, як і Різдво − це диво, яке нерозривно пов'язує, скажімо, і прем'єр-міністра Великобританії, і акторів-дублерів, які знімаються в постільних сценах.


3. Сім'янин / Family Man (2000)

i 04011622 1
Фільм, звичайно, не про Різдво і Новий рік, але, якщо чесно, важко знайти інший привід переглянути його. Ніколас Кейдж давно вже перестав зніматися у фільмах про прості людські цінності, і це, напевно, ще один великий плюс конкретно цього фільму. Фінансист, у якого в житті є все, крім любові, одного разу вранці після Різдва прокидається в житті, яке у нього могло б бути, якби він не розлучився з дівчиною своєї мрії − він жив би в звичайному бідненькому будинку, працював би у тестя в магазині автомобільних шин, економив б на одязі на користь навчання в університеті одного з дітей... і був би найщасливішою людиною.

4. Це прекрасне життя / It's a Wonderful Life (1946)

i 04011622 1
Чорно-біла класика американського кінематографа з хеппі-ендом і загальним обніманням. Самі американці дуже люблять цей фільм, тому на Різдво його крутять по всіх каналах, як у нас «Іронію долі». Навіть у багатьох різдвяних сучасних фільмах можна помітити, що в кожному будинку по телевізору йде «Це прекрасне життя». Головний герой напередодні найсвітлішого свята переживає життєву кризу і збирається покінчити життя самогубством, але замість цього рятує свого ж ангела-хранителя. У подяку він показує головному героєві, як погано всім жилося, як би його не стало. Щасливий і готовий почати жити заново хлопець повертається додому до своєї сім'ї.


5. Різдвяна історія / A Christmas Carol (2009)

i 04011622 1
Ще одна екранізація повісті Чарльза Діккенса, яку зняв Роберт Земекіс. Дуже повчальна святкова історія про жадібну і черству людину Ебенезера Скруджа, який терпіти не може свята та Різдво зокрема. Але якраз напередодні цього свята вночі до нього по черзі приходять духи Різдва − минулого, сьогодення і майбутнього. Ця подорож крізь час і простір назавжди змінює життя Скружда. Головних героїв − трьох привидів і скнару − зіграв Джим Керрі.


6. Кошмар перед Різдвом / The Nightmare Before Christmas (1993)

i 04011622 1
Ляльковий фільм, знятий за сценарієм Тіма Бертона, розповідає про страшненьких жителів містечка Хеллоуїн, які займаються тим, що лякають нормальних людей в День всіх святих. Одному з жителів настільки набридає передбачуваність цього свята, що він вирішує влаштувати для городян справжнє Різдво, і виступити в ролі Санта Клауса.

7. Поганий Санта / Bad Santa (2003)
i 04011622 1
Чудесна різдвяна комедія, яка порочить всі традиції, притаманні цьому святу. Головний герой − алкоголік, ледар і невдаха − щороку разом з напарником грабують великі торгові центри переодягаючись у Санту і ельфа. Цього року мужик в червоному костюмі виявляється на рідкість «веселим», оскільки йде на роботу в устілку п'яним, грубить дітям і займається сексом з відвідувачками. Так що успіх операції знаходиться під загрозою зриву. До того ж поганий Санта схоже закохався і встиг познайомитися в пухким наївним хлопчиком, який не вірить у справжнього Санта Клауса, але дуже хоче з ним дружити.

 

8. Чотири різдва / Four Christmases (2008)

i 04011622 1
Комедія про чотирьох різних святкування Різдва. А все тому що парочка, яку грають Різ Уізеспун і Вінс Вон, має розлучених батьків і самі не сильно вірять в шлюб. І як тільки можуть ухиляються від сімейних свят. Але на цей раз їм все-таки доведеться зустрітися з усіма своїми родичами.

 

9. Грінч − викрадач Різдва

i 04011622 1
Зелене чудовисько Грінч − заручник своєї зовнішності. Вічні глузування довгий час переслідували його як власна тінь, поки він не перебрався жити в печеру. Багато років він провів під замком від світу, в компанії відданого пса. Але весь цей час йому не давала спокою думка, що в Різдво всі, крім нього веселяться, дарують один одному подарунки і ласують різдвяним пудингом. Ось віроломний Грінч і вирішує здійснити свій підступний задум − вкрасти у городян їх головну цінність − Різдво. Легкий сюжет, барвистість і щасливий фінал.

 

10. Диво на 34-й вулиці

i 04011622 1Маленькі діти щиро вірять в чудеса і завжди із завмиранням серця чекають самого чарівного свята в році. А шестирічна Сюзан, у якої немає тата, не вірить, що Санта Клаус − справжній чарівник. Мама давним-давно відкрила дівчинці його «секрет».
І хоча Сюзан, як і всі діти, складає свій Різдвяний список для Санти, вона не розраховує отримати бажані подарунки в житті: новий будинок, тата і маленького братика. Але чудо відбувається після зустрічі з Санта Клаусом у великому нью-йоркському універмазі «Коул». Сюзан розуміє: Санта самий, що ні на є справжній, і її заповітні мрії обов'язково збудуться...

Последнее изменение Понедельник, 04/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework