×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

«Оплески, що не вщухали»: У Житомир з аншлагом відбувся великий сольний концерт Тетяни Піскарьової

Популярна співачка, композитор, заслужена артистка України спеціально підготувала для жителів нашого міста ексклюзивну концертну програму.

n 2801167543«Прозвучали знамениті пісні Тетяни, які вже давно вважаються народними - "Перепілочка", "Солов'їна", "Але ж я тебе любила". Лунали композиції з циклу "Музичні листи на війну", які пробирають до мурашок, - пише на свої сторінці у Фейбук Віктор Мельниченко. - Серце стискається і перехоплює подих, коли чуєш ці пісні. Після виконання гімну "Вставай, о земленько моя" глядачі аплодували стоячи. Здавалося, оплескам і вигукам "браво!" не буде кінця після того, як співачка сіла за рояль і виконала "Минає день" та "Два кольори". Подарувала артистка й декілька прем'єр. Зокрема, спеціально для концерту, що отримав назву "Я люблю Житомир", Тетяна Піскарьова підготувала й виконала знакову для нашого міста пісню "Мій Житомир". "Це моє місто, я тут як вдома...", - підспівували глядачі. В залі був присутній автор пісні Юрій Михалечко з дружиною Тетяною. Можливо, цей захід стане початком творчої співпраці виконавиці та автора».

Також, на концерт завітали представники нашої легендарної 95-ї аеромобільної бригади та медичний персонал Житомирського військового шпиталю, зокрема медичні сестри, які перебували в зоні АТО.

Завершився двогодинний концерт спілкуванням артистів з глядачами на сцені. Тетяна Піскарьова з радістю підписала гостям пісенного вечора свої альбоми та листівки. Багато спільних фото з улюбленою співачкою ще довго будуть нагадувати жителям Житомирщини про надзвичайно теплий душевний концерт Тетяни Піскарьової. Глядачі, виходячи з зали, ділилися враженнями один з одним, а на їхніх обличчях сяяли щасливі посмішки.

n 2801167543 1

n 2801167543 1

n 2801167543 1

Последнее изменение Четверг, 28/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework