У Романові шукають тата, який не побоїться взятися за всю домашню роботу і отримати за це 30 тис гривень

Унікальний проект телеканалу СТБ «Хата на тата» – це соціально-розважальний проект для родинного перегляду. Кожна програма – це історія однієї сім’ї, де є тато, мама і не менше двох дітей.

n 0402167662Саме з метою знайти таку сім’ю журналісти проекту приїхали до Романова.

«Ми шукаємо сім’ю, де мама втомилася за хатньою роботою, а тато, бажано харизматичний та веселий, не дуже хоче допомагати мамі», – зазначила журналіст проекту Юлія Проворченко.

Проект пропонує:

-         Незабутній тиждень відпочинку для мами. Мама їде у відпустку, де живе у шикарних апартаментах і робить все, про що давно мріяла: пірнає з аквалангом, зустрічається з кумиром всього життя, або ж цілий день спить. Тато залишається на господарстві з дітьми, а також виконує обов’язкові завдання.

-         Тато змагається за головний приз проекту – 30 000 гривень. Залишитися на тиждень без дружини з дітьми та усіма хатніми клопотами нелегко. Та справжній чоловік впорається!

-         Незабутні враження і можливість змінити Ваше життя на краще. Цей тиждень Ви запам’ятаєте на все життя! А головне – родина отримає татуся,який змінився на краще.

Журналісти телеканалу СТБ будуть у Романівському районі протягом двох днів. Для участі у проекті з ними можна зв’язатися за телефонами: 063-196-65-17 – Валентина, 067-690-39-76 – Юля.

За інформацією «Твій Романів»

Последнее изменение Четверг, 04/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework