×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині відбулися аншлагові концерти групи "Фрістайл". ФОТО

Легендарна група "Фрістайл" дала грандіозні аншлагові концерти в Житомирі, Бердичеві та Новограді-Волинському. 

n 1202167770Після концерту в Житомирі учасники музичної легенди 90-х написали у Фейсбук: "Любимый Житомир, спасибо за очередной Аншлаг. И танцы в зале"! А гітарист Сергій Ганжа додав від себе: "Друзья, это выше творчества! Это - Любовь! Вот в чем в жизни не ошибся, так это в выборе профессии".

Глядачі гучними тривалими оваціями зустрічали довгоочікуваних зіркових гостей. У залі творилося справжнє музично-емоційне божевілля. Гості концертів співали в унісон з артистами, танцювали під улюблені шлягери і вибухали громом оплесків під час таких культових пісень, як "Больно мне, больно", "Ах, какая женщина!", "Белая акация", "Цветет калина", "Фонари".
З особливим трепетом приймали глядачі українські пісні "Ой не світи місяченьку" та "Цвіте терен".

Голосно і з любов'ю публіка зустрічала спеціальну гостю концертів групи "Фрістайл", нашу землячку Лєну Дарк. Легендарна пісня "Фрістайла" "Мой милый мальчик" у виконанні Лєни викликала бурю приємних емоцій і криків "браво!". А хіт радіоефірів "Разлучница-зима" назавжди вписав ім'я Лєни Дарк в серця прекрасних людей з прекрасних міст.

Житомир став першим містом, яке побачило нову концертну програму "Фрістайла". На глядачів чекало багато ексклюзиву: спеціально на прохання житомирян прозвучала пісня "Я вірю", що стала гімном Міжнародного фестивалю дітей та молоді з особливими потребами , що народився в Житомирі. Оваціями глядачі вітали пісню "Грош цена тебе", яку давно не чули на концертах "Фрістайла".

Жителі Полісся вдячні легендарним артистам, що знову завітали до нас, та дякують організаторам концертів - Театрально-продюсерській Студії "Siluet".

Ніна Кірсо, Сергій Кузнєцов, Сергій Ганжа, Юрій Савченко, Юрій Зірка - як хороше вино, з кожним роком стають все краще і краще - ще драйвовіше, ще яскравіше, ще цікавіше.

Артисти самі отримують величезне задоволення від виступів і дарують неповторне задоволення глядачам. Це Любов! І вона взаємна!

Віктор Мельниченко

n 1202167770 1

n 1202167770 1

n 1202167770 1

Последнее изменение Пятница, 12/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework