×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Житомирі відбудеться фінал всеукраїнського проекту «BabyStar»

20 лютого в приміщенні спортивно-розважального комплексу «Плаза» пройде гала-концерт всеукраїнського конкурсу «BabyStar», де нагородять талановитих дітей України.

n 1602167821Мета проекту, як повідомила директор модельного агентства «Gloria ModelS» та співорганізатор Ілона Колодій, полягає в тому, щоб показати всій Україні талановитих дітей і нагородити їх за ті досягнення, які вони вже мають. «Це підвищує культурний розвиток дітей, це стимулює інших досягати цілей та успіхів, знайти свій талант, розвивати його та демонструвати широкому загалу. Майбутнє України - це діти, які ростуть на наших очах», - розповідає Ілона.

Фінальне шоу відбуватиметься під патронатом голови Житомирської обласної партійної організації "Батьківщина" Анжеліки Вікторівни Лабунської

Ексклюзивним спонсором проекту став ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» ТМ «М’ясна гільдія»

Партнерами конкурсу виступили: салон краси «Golden Style», мережа магазинів панчішних виробів та білизни «ЛедіС»,  магазин квітів та декору "Флоріаль", кінотеатр «Мультиплекс», Студія  ArtviewAnni Vetoni і танцювальний центр «VARSHALEX».

Генеральний медіа-партнер – news.dks.ua

Медіа підтримку заходу забезпечать фотостудія GEOMETRIA, сайт-афіша MoeMisto.ua, сайт міста Житомира 0412.ua, Житомир.info, радіо Europaplus.

Впродовж 2015 року відбувалось знайомство з учасниками конкурсу на сторінках газети та на сайті  «20 хвилин», розповідали про їхні вміння, досягнення, таланти. В цьому році участь в конкурсі взяло 20 обдарованих  дітей з 8 міст України. Серед тих, хто надсилав листи на участь  відбирались найталановитіші діти по кількості досягнень у своїй сфері. Переможців конкурсу визначали за результатами голосування користувачів.

Ілона Колодій підкреслює: «Ми перші в Україні, хто хоче нагородити дітей за те, що вони просто є. Перед нами постало питання чому нагороджують тільки дорослих? Ми хотіли зробити проект по типу премії «Людина року», «Народний бренд». Ми маємо талановитих дітей, які теж заслуговують на відзнаки».

Фінальне шоу відбуватиметься під патронатом голови Житомирської обласної партійної організації "Батьківщина" Анжеліки Вікторівни Лабунської

Спеціальним гостем гала-концерту буде відомий український танцівник та хореограф-постановник, переможець шоу  «Танці з зірками» - Сергій Костецький.

Організатором виступає  модельна  агенція «Gloria ModelS», Ілона Колодій спільно з  газетою  «20 хвилин».

Конкурс «BabyStar»  проходитиме щорічно. Заявки від учасників прийматимуть впродовж 10 місяців, починаючи з березня 2016 року. Гала-концерт та нагородження талановитих дітей відбудеться в грудні. В кожному номері газети буде публікуватись  фото учасника з усіма його надбаннями.

 

Последнее изменение Вторник, 16/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework