×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Малині готуються до проведення обласного фестивалю інструментальної музики «Мелодія»

17 березня 2016 рокуу РБК міста Малин відбудеться обласний фестиваль інструментальної музики «Мелодія».

n 1702167841У рамках фестивалю буде проведено Конкурс. Початок заходу о 10 годині.

Організатори конкурсу: управління культури облдержадміністрації, Житомирський обласний Центр народної творчості, обласний культурно-мистецький

До участі у Конкурсі запрошуються інструментальні ансамблі, оркестри, солісти-інструменталісти та ансамблі народних інструментів закладів культури та освіти. Участь аматорських колективів, які мають звання «народний»/ «зразковий» обов’язкова.

Для участі у Конкурсі до10 березняподаються заявки за формою, згідно Положення, копії документів:паспорт та ідентифікаційний кодкерівника або окремого виконавця (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номеру облікової картки платника податків, офіційно повідомили про це відповідний орган державної служби та мають відмітку у паспорті).

Керівники аматорських колективів можуть подавати заявки та копії документів особисто чи надсилати на електронну пошту Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. або адресу: Житомирський обласний Центр народної творчості, вул. 8-го Березня, 5, м. Житомир, 10003.

Додаткова інформація: (0412) 24-28-40, 24-08-86 — Машевський Олександр Альфредович.

Последнее изменение Среда, 17/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework